Montserrat proposa un cap de setmana de recés per viure el temps quaresmal

L'Hostatgeria de Montserrat acollirà un recés per preparar-se per la Quaresma
L'Hostatgeria de Montserrat acollirà un recés per preparar-se per la Quaresma | Wikipedia
Redacció
08 de febrer del 2018
Actualitzat a les 12:34h
El cap de setmana del 24 i 25 de febrer, l'Hostatgeria de Montserrat oferirà un recés, obert a tothom, per tal de preparar-se per viure la Quaresma. Amb el títol 4 models de persona, el Pare Sergi d'Assís Gelpí, hostatger del Monestir i director del recés, proposa elaborar i integrar les vivències personals quotidianes i els reptes de la nostra societat a la llum de l'Evangeli.
 
El recés començarà al migdia del dissabte 24 de febrer, amb les presentacions i les dinàmiques que ajudaran a entrar en les actituds pròpies d'aquest cap de setmana, i acabarà l'endemà, diumenge, havent dinat.
 
La proposta tindrà lloc a l'hostatgeria del Monestir de Montserrat i s'emmarca dins d'una sèrie d'activitats que oferirà durant el 2018, com ara recessos per a joves (de 20 a 35 anys) o exercicis espirituals per a religiosos i religioses. A la tardor està prevista l'activitat Descobreix la vida monàstica, un cap de setmana destinat a persones agnòstiques.
 
Els interessats a participar en el recés 4 models de persona poden enviar un correu electrònic a [email protected] o bé trucar al 93 877 77 65 i demanar pel Pare Sergi d'Assís. Les places són limitades.