Germà Bel i Miquel Puig parlaran a Manresa de la dinamització de les ciutats no metropolitanes

L'acte tindrà lloc aquest divendres i inclourà una taula rodona amb els alcaldes de Manresa, Balaguer i Olot

Redacció
08 de febrer del 2018
Actualitzat a les 12:17h
Aquest divendres, 9 de febrer, tindrà lloc una jornada sobre dinamització econòmica i territorial de les ciutats no metropolitanes en el marc de la commemoració del 125è aniversari de les Bases de Manresa. Les sessions tindran lloc a l'Espai de la Plana de l'Om i començaran a les nou del matí.

Hi participaran els economistes Germà Bel Queralt i Miquel Puig Raposo, i també està prevista una taula rodona amb la participació de l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i dels alcaldes de Balaguer i Olot (l'alcalde de Reus, que havia d'assistir-hi però finalment no hi podrà ser); les ciutats que van acollir l'Assemblea de la Unió Catalanista en anys posteriors a la que es va celebrar a la capital del Bages el 1892.

El manresà Josep Oliveras Samitier, catedràtic de la Universitat Rovira i Virgili i president de la Societat Catalana de Geografia de l'Institut d'Estudis Catalans, serà l'encarregat de moderar els debats que tinguin lloc al llarg d'aquesta jornada, que està organitzada pel col·lectiu 3Ct –que inclou Gest!, UOC, EPSEM, CTM Centre Tecnològic i UManresa-FUB- i compta amb el suport de l'Ajuntament de Manresa i la Comissió del 125è aniversari de les Bases de Manresa.

Per assistir-hi, podeu fer les vostres inscripcions omplint aquest formulari.