El fundador de Missatgers per la Pau preinaugurarà l'Espai Francesc d'Assís d'atenció infantil

L'acte tindrà lloc aquest dissabte i comptarà, també, amb les cançons de folk reflexiu dels T'embolica la Troca

Redacció
08 de febrer del 2018
Actualitzat a les 11:46h
L'Espai Francesc d'Assís impulsat per Sor Lucía Caram amb el suport de l'Obra Social de La Caixa, el programa #Invulnerables, i la resta de monges dominiques que resideixen al Convent de Santa Clara de Manresa, està a punt de ser una realitat. Va ser aquest passat mes d'agost quan les persones vinculades en la iniciativa van donar a conèixer l'espai on s'alçaria el projecte en qüestió. Un projecte la intenció del qual, tal com ja va explicar NacióManresa, és oferir un espai d'atenció integral per a nens i nenes de Manresa -i en extensió, per a les seves famílies- en situació de vulnerabilitat. 

Si bé les instal·lacions de l'Espai Francesc d'Assís ja han començat a funcionar i a acollir els primers infants, l'equipament, que està situat dintre del Convent de Santa Clara, encara no s'ha inaugurat formalment. De fet, el primer acte per ensenyar a la ciutadania com han quedat les instal·lacions després de la reforma, tindrà lloc aquest dissabte, 10 de febrer, i comptarà amb la presència d'un convidat molt especial: el Pare Ángel García Rodríguez, fundador de l'associació Missatgers per la Pau, la principal funció de la qual és lluitar per la igualtat d'oportunitats entre la societat i la tolerància en tots els seus àmbits.

La visita del religiós, però, es durà a terme en el marc d'un acte tancat. La ciutadania que vulgui visitar l'espai s'haurà d'esperar fins a les vuit del vespre, moment en el qual el grup bagenc de folk T'embolica la Troca oferirà un concert a la Nau Gòtica de Santa Clara. La formació, composta per Carme Grau (guitarra i veu) Imma Perlacia (veu) Lluís Sarró (teclat i veu), i Pere Llobet (guitarra i veu), delectarà el públic amb un repertori de peces pròpies que tenen per objectiu conscienciar sobre les addiccions, el respecte vers la natura, el compromís social, la immigració o l'amistat.