La tradicional calçotada de la Jove Confraria incorporarà una visita a la finca Abadal

La proposta, obert a tothom, tindrà lloc el diumenge 18 de febrer

Redacció
08 de febrer del 2018
Actualitzat a les 10:46h
Comença l'època de calçotades i la Jove Confraria de Vins del Bages, com cada any, ja ho té tot a punt per a celebrar la seva. Tindrà lloc el diumenge 18 de febrer i, en aquesta ocasió, anirà precedida d'una excursió per la finca Abadal per a fer descobrir, a tots els assistents, el valuós patrimoni de les barraques de vinya, algunes de les quals fa més de 300 anys que formen part del paisatge de la comarca.

L'activitat, doncs, començarà a les onze del matí des del celler Abadal, a Avinyó. Allà, s'iniciarà un recorregut en el qual es visitaran vuit de les quaranta barraques de vinya que hi ha en tot el celler. La rurta, de 2,5 quilòmetres, acabarà amb un tast de mel, oli i vins d'Abadal, DO Pla de Bages.

Un cop feta la gana, els assistents es traslladaran al restaurant artesenc Can Vila, on dinaran una calçotada amb carn a la brasa. Pels més menuts hi haurà un servei de monitoratge.
L'activitat té un preu de 25 euros pels socis de la Jove Confraria i de 40 pels que no ho siguin. Els infants n'hauran de pagar 15. Les inscripcions per a participar-hi es poden fer fins el 15 de febrer. S'han de formalitzar fent l'ingrés de la quantitat indicada més amunt al número de compte ES30-2100-0375-01-0200131717 i enviar el comprovant del pagament a info@jcvb.cat.