Ampans posa en marxa un informatiu en format audiovisual

L'informatiu es difon a partir d'aquest dimecres a través de les xarxes socials de l'entitat

Redacció
07 de febrer del 2018
Actualitzat a les 19:52h

Ampans ha posat en marxa aquest 2018 un butlletí de l'actualitat corporativa presentat i realitzat per un grup de persones usuàries de l'entitat, seleccionades a partir d'un càsting. El projecte s'emmarca dins de l'estratègia d'Ampans d'ampliar la participació en la comunicació de tota l'organització.

Es tracta d'un butlletí informatiu de periodicitat mensual en el que l'entitat informa de novetats, projectes i esdeveniments, dedica un espai a compartir el dia a dia dels seus centres i serveis, entrevista persones dels diferents equips de treball i presenta els seus establiments i serveis laborals.

L'objectiu d'Ampans és que aquest format d'informatiu ampliï progressivament els seus continguts, augmenti la seva periodicitat i es converteix en un mitjà àgil de comunicació de l'entitat envers la societat, on els protagonistes siguin pròpiament les persones a qui dedica la seva missió.

L'equip de producció i realització està format íntegrament per persones usuàries i  professionals de l'entitat, que reben el suport de l'equip intern de comunicació d'Ampans amb formació i recursos tècnics.

El projecte té voluntat de créixer de forma gradual amb continguts nous i amb formats creatius i innovadors, i es difondrà a través de les xarxes socials de l'entitat.

Amb aquest nou projecte Ampans vol que les persones amb discapacitat no només siguin protagonistes de la informació, sinó que la puguin produir i la puguin transmetre de primera mà a la societat.
Arxivat a