Nou taller de scrap a Castellbell, dissabte amb la popular Aurora Almunia

La tallerista madrilenya proposa crear un àlbum a partir dels elements naturals dels arbres, les plantes, les fulles i les flors

Redacció
07 de febrer del 2018
Actualitzat a les 18:10h
Castellbell i el Vilar potencia la seva aposta per esdevenir un municipi de referència en el món de l'scrap. Dissabte programa una nova activitat amb la tallerista madrilenya Aurora Almunia, una de les professionals més reconegudes en aquest món. Sota el títol Journal Botánico es proposa crear un àlbum a partir dels elements dels arbres, matolls, plantes, flors i fulles en què la natura esdevindrà l'element protagonista. Es treballarà executant les tècniques d'alteració, relleu, imitació, estampació, tenyit, etc. Almunia presentarà en exclusiva Botánico, la primer col·lecció de papers per a scrapbooking.

Inscripcions obertes

Les inscripcions estan obertes i queden disponibles les darreres places al torn de matí. Es poden fer a través de la pàgina web www.lacentraldelscrap.com i tenen un preu de 25 euros (de 10 a 14.00h i amb tot el material inclòs). La sessió de tarda ha exhaurit les places disponibles. La Central de l'Scrap és un projecte de turisme creatiu que compta amb el suport de l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar i que proposa un taller mensual.