L'Eternam Manresa FS goleja el Salou i esvaeix dubtes (6-0)

07 de febrer del 2018
Actualitzat a les 11:23h
L'Eternam Manresa FS lidera la classificació
L'Eternam Manresa FS lidera la classificació | MFS
Amb la baixa de Corvo per sanció i lesionat al mateix temps, l'Eternam Manresa FS va superar el Club Salou FS (6-0) en un enfrontament que podía haver estat un partit trampa. I finalment ho va fer còmodament, desprès d´una primera part molt encallada en la que cap dels dos equips va disposar de massa ocasions de gol. L'Eternam Manresa va sortir amb pressió sobre el rival, i gràcies a una defensa a pista contraria obtenia el premi de moltes recuperacions de pilota. El Salou no jugava còmode però tenia el partit certament controlat fins que en una acció individual espectacular, Pau Albacete establí l'1-0. Aquest gol tant matiner va donar una certa tranquil·litat als manresans però el partit continuava força travat.

Amb aquesta mínima avantatge els dos equips anaren al descans. A la represa, els manresans van insistir i amb sis minuts pletòrics de joc i de gol, varen deixar un marcador de 4-0 a 10 minuts pel final. Per acabar, el Salou va intentar el joc de cinc i així arribaren dos gols més per tancar amb un electrònic de 6-0 i tres punts que donen un cert marge davant els immediats perseguidors a la taula.

En el partit endarrerit d'aquest dimarts, va destacar la bona tasca dels dos juvenils, Òscar i Miguel. Cal destacar també el debut del martorellenc Iken, que va complir en els minuts que li va donar Gerard Floriach.

Ara toca Pallejà el proper diumenge a les 12 del migdia.

Porteria a zero

Des del dia 19 de novembre de 2016, el Manresa no deixava la porteria a cero gols en partit oficial. Va ser a Santa Coloma en el partit Catgas B 0 Manresa 1. Va ser en la temporada 2016-17 i d'aquella data fins avui han passat 39 jornades, 20 corresponent a la temporada passada i 19 jornades de l'actual temporada.