Meandre programa una caminada de 8 quilòmetres per l'entorn del Parc del Secà

Tindrà lloc aquest diumenge i sortirà des de la plaça de la Reforma

Redacció
06 de febrer del 2018
Actualitzat a les 11:37h
L'entitat Meandre ha programat, en el marc del cicle de sortides en marxa nòrdica, una caminada per l'entorn del Parc del Secà. L'activitat, que tindrà lloc aquest diumenge, pretén donar a conèixer aquest nou espai natural de la comarca ubicat al Parc ambiental de Bufalvent i impulsat pel Consorci del Bages per a la Gestió de Residus. Es tracta d'una iniciativa que inclou tres itineraris: el Camí de les Oliveres; el de la Timoneda, i el dels Ametllers. Cada ruta té, aproximadament, 1 quilòmetre de distància i està connectat amb els altres. 

La sortida començarà a les nou del matí des de la plaça de la Reforma. La ruta prendrà el camí del Riu fins a arribar al Mal del Balç, un jaciment paleontològic de l'eocè situat entre Bufalvent i el riu Cardener. Un cop allà, es resseguiran els tres recorreguts del Parc del Secà.

Per participar a la caminada, que tindrà una distància de 8 quilòmetres, no cal inscripció prèvia. El mateix dia, els assistents hauran de pagar 5 euros en cas de no ser socis de Meandre, i 2,5 si ho són. Les persones aturades no hauran de pagar res.