El CP Manresa femení s'emporta més càstig del que mereixia a Arenys de Mar (5-0)

El CP Manresa no va tenir el seu dia contra l'Arenys de Mar
El CP Manresa no va tenir el seu dia contra l'Arenys de Mar | CPM
05 de febrer del 2018
Actualitzat a les 14:58h
El Club Patí Manresa femení ha perdut aquest cap de setmana constra l'Arenys de Mar per un clar 5-0. El partit contra l'Arenys de Mar era un repte per assegurar l'objectiu de la temporada: mantenir-se en la categoria. Però una banqueta justa, sense canvis, va obligar les manresanes a canviar totalment de joc. Van començar tancades en defensa, combinant rombe i quadre, per posar en dificultats l'atac del rival i amb la contra com a arma d'atac. A l'Arenys li era difícil atacar, però un xut ras des de lluny va posar el primer gol al marcador. El gol va donar tranquil·litat a les de casa i va posar molta més pressió a les visitants, que no havien sabut materialitzar les seves ocasions de gol. En encaixar el segon gol, el Manresa va deixar una jugadora a dalt en l'atac amb una defensa aferrissada de només tres jugadores. La nova estratègia, però, no va donar fruit.

La segona part va ser semblant a la primera fins a falta de 10 minuts, quan el Manresa va anar a per totes amb una marcador advers i cada cop més ampli, amb defensa individual, intensa i alta, fidel al seu estil. Tot i així, el cansament i la pressió del  marcador van deixar un contundent 5-0 al marcador, que no reflecteix el joc de les manresanes.