L'Auditori Valentí Fuster de Cardona iniciarà el 12 de febrer la seva activitat cultural

Fins a finals de juny programarà diversos espectacles de música, teatre i cinema

Redacció
05 de febrer del 2018
Actualitzat a les 14:49h
L'Auditori Valentí Fuster de Cardona, que forma part de la Fundació Cardona Històrica,  comença aquest mes de febrer la seva programació cultural, els Batecs culturals. Tot i que el nou equipament es vol posicionar com un referent en la divulgació i l'educació per a la salut i la seva activitat principal esdevindrà l'acolliment de cursos i convencions de l'àmbit científic, l'Auditori també fa una aposta per la cultura com a component indispensable per aconseguir aquest posicionament i la dinamització de Cardona i el seu entorn. 

Per començar els batecs culturals, el dilluns 12 de febrer a les 20.30h hi tindrà lloc la lectura dramatitzada La mala reputació, al voltant de George Brassens, que arriba a Cardona gràcies a la col·laboració de la Fundació Romea, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Cardona. Es tracta d'un espectacle estrenat amb gran èxit al Teatre Romea de Barcelona i que combina diàlegs, recitatius i cançons, sota la direcció del conegut actor Carles Canut. 

Tres dies més tard, el 15 de febrer, també a les 20.30h, l'Auditori acollirà de manera excepcional el Cicle Gaudí, que omple la cartellera de la Cardona amb cinema d'alta qualitat des del 2016. En concret, es projectarà La llamada, una comèdia musical que recentment ha estat guardonada amb el premi Gaudí del públic a la millor pel·lícula. Aquest cicle compta amb el suport de l'Ajuntament de Cardona.    

La programació cultural continuarà el dissabte 17 de març amb Els Amics de les Arts que presentaran a Cardona Un estrany poder

Els següents batecs culturals seran més propers, protagonitzats per artistes del Bages. El 26 de maig serà el torn de la percussió corporal, la dansa i la música de la mà de la SSM BigHand, amb Santi Serratosa al capdavant, que ens presentaran el seu espectacle SAKO. I, el 29 de juny, la sala principal de l'antic cinema El Modern de Cardona, recuperarà la seva essència  gràcies a la Camerata Bacasis i al manresà Miquel Coll que presentaran Llums, càmera,... música!, una proposta per gaudir, de manera simultània de dues arts: el cinema i la música. 

Les entrades de la lectura dramatitzada del dia 12 es podran reservar el mateix dia una hora abans de la funció i prèviament per internet al mail info@auditoricardona.com. Pel Cicle Gaudí, com sempre, es vendran una hora abans de la projecció (a la taquilla de l'Auditori). Per la resta de la programació es posaran a la venda en els propers dies per internet, a través de la web www.auditoricardona.com, i a les xarxes socials de l'Auditori (Facebook i Twitter). 

Al llarg d'aquests mesos hi ha previstes més activitats, que s'aniran comunicant a mesura que s'apropin les dates. 
Arxivat a