L'Eternam Manresa FS juga aquest dimarts contra el Salou la 19a jornada

Després de la derrota contra el Castelldefels, als manresans es conjuren per a guanyar

Redacció
05 de febrer del 2018
Actualitzat a les 11:09h
En partit corresponent a la jornada 19 de lliga, l'Eternam Manresa FS ha vist posposat el seu partit habitual del dissabte al dimarts vespertí (21.15h). I ho farà desprès de la dolorosa derrota a Castelldefels rebent la visita del Salou . Els tarragonins arriben a Manresa amb 8 partits jugats a fora amb un bagatge de 4 guanyats i també 4 perduts. Ara, es novè a la taula amb 25 punts, posició còmoda. Te 69 gols a favor i 88 d'encaixats, (el Manresa 127 per 66) una diferencia molt notable entre un equip i altre en aquest apartat. El partit serà de jornada promocional, amb entrada gratuïta.

Globalment, el Salou fins el moment ha guanyat 8 partits, n'ha perdut 9 i ha empatat en una ocasió.

Pel que fa al Manresa, cal destacar la baixa definitiva de Gordillo i també dir que durant la setmana s'ha entrenat amb normalitat desprès que l'anterior fos molt complicada tal i com es va plasmar a Castelldefels poc desprès.

Una altra baixa, però en aquest cas només per aquest partit serà la de Corvo. El Jutge Únic del Comitè de Competició li ha imposat un partit de sanció arrel d'uns fets lleus amb els col·legiats aragonesos que varen xiular a Castelldefels dissabte passat.

Amb l'empat del Pallejà a Santa Coloma, i la victòria de CCR a Cerdanyola, l'Eternam Manresa segueix liderant la competició amb 40 punts, CCR amb 39 i Pallejà amb 38, amb un partit menys dels manresans. I diumenge vinent al migdia, Pallejà – Manresa.