L'ICS Catalunya Central homenatja 115 professionals jubilats els darrers dos anys

Fotografia de grup dels jubilats de l'ICS en els darrers dos anys
Fotografia de grup dels jubilats de l'ICS en els darrers dos anys | ICS
Redacció
02 de febrer del 2018
Actualitzat a les 19:33h
115 professionals de l'ICS a la Catalunya Central que s'han jubilat durant els darrers dos anys han estat homenatjats aquesta tarda en un emotiu acte a la Torre Busquet de Manresa. L'acte d'homenatge ha comptat amb la participació de Mercè Conangla, una de les creadores del Model d'ecologia emocional, que ha fet la conferència "Persones sensibles, organitzacions amb cor: cap a la qualitat ètica i emocional" sobre gestió de les emocions i creixement personal.

Conangla ha reivindicat "organitzacions amb més cor, amb més alegria. Per això cal treballar les emocions", ha destacat que "la vida és el que sentim i fem sentir a les altres persones" i ha demanat "humilitat en el tracte amb els altres". Després, tres de les persones jubilades, Maria Gassó, Roser Satorras i Dolors Maseras, han fet uns parlaments en què han recordat la seva etapa professional a l'ICS, han donat valor a l'equip humà, han reivindicat l'atenció a les persones com a eix central de la seva tasca, han recordat l'evolució i els canvis en diferents serveis i equipaments i han destacat valors com l'empatia i la vocació. Seguidament tots els jubilats que han participat en l'acte han rebut un obsequi.

Durant la cloenda de l'acte, la Gerència Territorial Catalunya Central de l'Institut Català de la Salut ha agraït als professionals la tasca feta durant la seva etapa laboral.