El Cd'E Manresa visitarà dissabte Lloret amb la intenció de seguir sumant

Els manresans volen mantenir la imbatibilitat a domicili i seguir l'estela de la Grama

Redacció
02 de febrer del 2018
Actualitzat a les 19:26h
El Cd'E Manresa visitarà Lloret aquest dissabte (17.00h) per seguir invicte com a visitant, i per seguir a prop del líder, la FE Grama, que es troba a sis punts, a l'espera del partit que els bagencs han de disputar el proper dia 10 contra la UE Llagostera B. Passi el que passi aquest cap de setmana, els de Dani Andreu seguiran sent segons, ja que actualment es troben a 4 punts del CF Can Vidalet i del CF Montañesa.

El Cd'E Manresa afronta la visita a Lloret amb la baixa de Brian (1 partit per acumulació),  i els dubtes per molèsties de Manel Sala i Javi López. Dani Andreu, entrenador Cd'E Manresa considera que "després de l'empat amb el Vic, dimarts vaig trobar l'equip certament tocat. Sabem la importància que té superar la mala dinàmica que portem a casa. Dijous, ja va ser diferent, amb un equip més animat. Els vaig veure bé i concentrats, coneixedors que per davant tenim un gran rival -Grama- en una bona ratxa. També sabem que la temporada és molt llarga i que tots els equips tenen els seus moments bons i dolents. Tant pots enganxar ratxes bones com dolentes. No és normal la que portem a casa ni a fora. L'equip no es planteja seguir invictes com a visitants, sinó sumar partit a partit, juguis on juguis".

El CF Lloret és onzè amb 25 punts (7 victòries, 4 empats i 8 derrotes). Al seu Municipal ha sumat 13 punts dels 27 possibles amb quatre victòries: Castellar (3-1), Montañesa (2-1), Júpiter (2-0) i Mollet (2-1); un empat: Llagostera B (2-2), i quatre derrotes: Can Vidalet (1-2), La Jonquera (0-1), Grama (0-4) i San Juan M. (3-4). En la primera volta, al Nou Estadi, els costaners van guanyar 0-1.

L'entrenador del Manresa recorda que "vaig visitar el seu camp farà unes tres setmanes, amb el Lloret-Mollet (2-1). És un equip rocós. Molt coneixedor del seu camp i les seves dimensions -petit-. També és un equip de ratxes tant positives com negatives. El cert és que si volem guanyar a Lloret, haurem de treure el millor de nosaltres".