Vols fer un voluntariat a l'estranger? Dijous vinent tens una cita a la Casa Flors Sirera

Diverses ONGs exposaran les seves propostes en una xerrada que començarà a dos quarts de vuit del vespre

Redacció
02 de febrer del 2018
Actualitzat a les 12:58h
El proper dijous, 8 de febrer, tindrà lloc a la Casa Flors Sirera (c/ Saleses, 10) una xerrada sobre estades solidàries, adreçades a persones que vulguin passar l'estiu a algun país d'Amèrica del Sud, Àsia o Àfrica i desenvolupar alguna de les propostes que duen a terme les ONGD Setem, Yamuna i ACP (Associació Catalana per la Pau).

Els Camps de Solidaritat de Setem, les Brigades Internacionals de l'ACP i els viatges solidaris de Yamuna són els projectes que explicaran membres de cada una d'aquestes organitzacions.
La xerrada, que començarà a dos quarts de vuit del vespre, es dividirà en dues parts.

La primera serà una taula formada per les diferents organitzacions, en què faran una breu explicació sobre què consisteixen les seves propostes de viatge: els països de destinació i els principals requisits i condicions que cal complir per formar part dels grups.

A la segona part cada ONGD es situarà en un espai reservat de la sala on cada persona interessada en una de les opcions podrà preguntar aquells dubtes més concrets i específics que tingui.

L'acte comptarà amb la presència de la regidora d'Acció Social i Cooperació, Àngels Santolària.

La xerrada està organitzada des de la Casa per la Solidaritat i la Pau Flors Sirera conjuntament amb el Consell Municipal de Solidaritat i les ONGD Setem, Yamuna i ACP, i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.