La companyia de circ francesa Bivouac desafiarà la gravetat aquest divendres al Kursaal

La companyia francesa Bivouac serà al Kursaal aquest divendres
La companyia francesa Bivouac serà al Kursaal aquest divendres | Kursaal
Redacció
01 de febrer del 2018
Actualitzat a les 11:25h
La Sala Gran del Teatre Kursaal de Manresa acollirà aquest divendres, 2 de febrer, a les nou del vespre, l'espectacle de circ A Corps perdus. Opus 2, de la companyia de circ francesa Bivouac. El muntatge, amb els acròbates Benjamin Lissardy, Gaëtan Dubriont, Nhât-Nam Lê, Maureen Brow i Charlie Marey, compta amb el suport de la Xarxa Transversal i amb el projecte transfronterer França-Espanya De mar a mar.
 
A corps perdus. Opus 2 és un muntatge explosiu, sorollós, colorista i desconcertant. Els personatges són impulsats cap a un espai finit del qual no es poden desfer. Tractaran d'explorar tot el seu potencial i de superar els seus límits per fer-lo infinit en les seves formes. Entre les missions individuals i de grup, desplegaran totes les seves forces per trencar les lleis de la gravetat i totes les barreres possibles.
 
Les entrades tenen un preu de 12 euros (de 10 amb carnet Galliner, els majors de 65 anys i els menors de 25) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon (938723636) i per internet, a través d'aquest enllaç.