Les aficions de #BreoManresa faran una «popada» gràcies al hashtag de Ràdio Manresa

Gallecs i catalans disputen dissabte que ve la final de la Copa Princesa

Redacció
30 de gener del 2018
Actualitzat a les 17:54h
Bàsquet a Ràdio Manresa ha impulsat l'etiqueta #BreoManresa a través de les xarxes socials amb l'objectiu de promoure la bona harmonia entre les aficions del Breogan i l'ICL Manresa abans, durant i després de la celebració de la final de la Copa de la Princesa a la qual han accedit els dos clubs i que es jugarà a Lugo el proper dissabte a les 20.45h.

Des del moment de la classificació oficial de l'ICL Manresa com a finalista de la Copa de la Princesa es va impulsar l'etiqueta #BreoManresa que ha tingut molt ressò a les xarxes i que garantirà que la trobada a Lugo es converteixi en tota una festa social en l'entorn del bàsquet i de la copa de la Princesa que organitza la FEB.

Una popada entre aficions

Des del moment del llançament de l'etiqueta #BreoManresa les dues aficions han mantingut converses a través de les xarxes socials fins al punt que entre uns i altres s'ha organitzat una popada en una típica taverna gallega. La trobada culinaria es farà dissabte al migdia, abans del partit a la taverna Pajón. La iniciativa ha sortit a través del contacte que han iniciat alguns membres de la Grada Jove de Manresa i l'associació breoganista Noveondas a través de les converses que han tingut per twitter.

Des de Noveondas han volgut impulsar aquesta iniciativa reservant espai en una típica taverna gallega que també s'ha posat a disposició de poder oferir l'espai per aquesta iniciativa i que oferiran un menú amb el pop com a protagonista.

Totes les persones que dissabte al migdia vulguin participar de la pulpada poden inscriure al mail de l'agrupació Noveondas [email protected]
Arxivat a