El cap de setmana es tanca el cicle Concerts d'Hivern de Navàs amb dues actuacions

Eduard Freixa, Martí Riera i Marc Pusó tocaran diumenge a Navàs
Eduard Freixa, Martí Riera i Marc Pusó tocaran diumenge a Navàs | Promocional
Redacció
30 de gener del 2018
Actualitzat a la 13:38h
Dumenge a les 7 de la tarda, al Casal Sant Genís de Navàs, es farà el darrer dels Concerts d'Hivern, amb un concert que vol trencar motlles. A l'escenari hi hauran tres joves: Eduard Freixa, Martí Riera i Marc Puso.

El violinista navassenc Eduard Freixa oferirà un concert acompanyat del també navassenc Martí Riera (guitarra) i el callussenc Marc Pusó (piano), que interpretaran un repertori d'allò més eclèctic que anirà des de la música clàssica al rock i la música electrònica més actual, en un format atrevit i ple d'energia. Tres joves músics, amb un present consolidat i un futur d'allò més prometedor que demostraran tot el seu talent també acompanyats dels alumnes de violí de l'Escola de Música Mestre Josep Ma Castella

El dia abans, dissabte a les 7 de la tarda, a l'auditori de l'Escola de Música, el pianista manresa Roger Illa, oferirà un concert amb obres de Haydn, Schubert i Beethoven. Roger Illa, és un dels pocs músics del país amb una àmplia formació acadèmica en praxi històrica i interpretació d'instruments històrics.

El concert és una bona oportunitat de gaudir d'aquests grans autors clàssics de mans d'un dels pianistes més consolidats, rigorosos i excel·lents de l'escena musical catalana.