El «Coolturitza't» de Sant Vicenç programa teatre i un concert de Beth a partir de dissabte

Es posen a la venda les entrades dels espectacles "El fil vermell", "Beth en acústic" i "Test"

Redacció
30 de gener del 2018
Actualitzat a les 12:50h
Aquest dissabte comença la tercera edició del cicle Coolturitza't a Sant Vicenç de Castellet que proposa una programació cultural estable a l'Espai Ateneu els primers dissabtes de febrer, març i abril. El programa començarà amb el muntatge El fil vermell de la companyia CiaNur TeaTre. Aquesta obra de teatre explica les dificultats de la vida i compta amb la interpretació dels actors Roger Bosch, Josep De Font, Ester Piera i Xavi Soler. Serà aquest dissabte a dos quarts de 10 a l'auditori Maria Carme Grauvilardell.

Concert de Beth Rodergas

El cicle continuarà amb el concert acústic de Beth Rodergas. La cantant surienca oferirà una actuació acústica amb les seves cançons i un repertori de peces d'altres autors catalans. Serà el dissabte 3 de març a dos quarts de 10 de la nit al mateix escenari.

Tercera proposta

La darrera proposta arribarà el dissabte 7 d'abril. El cicle de microteatre Test s'atura a Sant Vicenç de Castellet. Es tracta d'una iniciativa que promou Cal Gras d'Avinyó amb companyies de petit format que oferiran escenes breus en diferents punts del municipi.

Les entrades per als tres espectacles ja es poden adquirir a l'OAC a un preu anticipat de 3,75 euros. A taquilles tindran un cost de 5 euros.