Aleix Duran: «A diferència de contra el Melilla, no hem tingut estrès defensiu»

Xavier Sucarrats / Joel Peña
29 de gener del 2018
Actualitzat a les 0:51h

Aleix Duran s'ha mostrat content del darrer partit d'una setmana que n'ha tingut tres. El terrassenc ha destacat l'energia amb què han sortit els seus jugadors malgrat "haver estat mal utilitzada. Al primer quart arribàvem tard a moltes jugades". Després l'ICL Manresa ha sabut corregit aquestes situacions. Duran ha destacat la incomoditat que ha plantejat els quaranta minuts el Chocolates Trapa Palència. Els paletins han aconseguit crear un escenari semblant al de fa una setmana contra el Melilla Baloncesto. La diferència? Aquesta jornada els manresans han sabut jugar bé el final i no han tingut estrès en situacions defensives.

La mentalitat de l'ICL Manresa ha estat bona. Duran ha explicat que "l'equip té bona mentalitat però a vegades que amb això a vegades no n'hi ha prou". La victòria té un clar component moral ja que "reforça allò que fas bé durant la setmana". 

El següent compromís dels bagencs serà la final de la Copa Princesa d'Astúries. Per a Duran, aquesta competició té tres aspectes positius. Primer, hi ha l'opció de guanyar un títol. Segonament, qui el guanyi tindrà el factor camp a favor en els play-offs. I finalment, permetrà l'ICL Manresa saber si s'ha aproximat el nivell de joc del Breogán. Tothom té moltes esperances posades en la parella interior Trias-Martín. L'entrenador dels manresans opina que per guanyar contra els gallecs –i contra la majoria de rivals- calen els quatre pivots a ple rendiment.

Joaquin Prado veu un partit bonic per a l'espectador

El tècnic visitant, Joaquin Prado, ha destacat que s'ha vist "un partit bonic, emocionant i divertit per al públic". Prado ha reconegut la justícia en la victòria de l'ICL Manresa i no ha retret res als seus jugadors. "Ens ha faltat algun detallet", ha argumentat. El tècnic foraster s'ha mostrat orgulls dels seus homes, sobretot quan s'han refet de situacions complicades. Prado creu que l'actuació d'aquest diumenge al Nou Congost ha de servir de reforç moral de cara al futur. 

Trias i Lundberg destaquen l'experiència com a factor clau

Gabriel Lundberg ha reconegut que jugar entre setmana sempre és dur però que la victòria davant el Castelló els ha donat forces per jugar aquest diumenge. Dels dos partits ha destacat que l'equip ha dut a terme el plantejament d'Aleix Duran i per això han anat bé. D'altra banda, el darrer quart del partit ha sigut molt semblant al de diumenge passat, també al Nou Congost, contra el Melilla. Lundberg ha explicat que contra el Melilla es van col·lapsar, en canvi contra el Palència han jugat concentrats i han sabut aturar el rival en tot moment.

El millor jugador del partit, Jordi Trias, s'ha mostrat content per la victòria, però tenia el cap posat en dissabte que ve. "Aquesta victòria ens farà arribar bé a la copa contra un rival que serà complicat" ha explicat el pivot. A més, ha destacat que l'arribada de Nacho Martín ajudarà a poder afrontar el partit amb garanties i el que queda de lliga per poder escalar posicions" ha comentat el pivot. Del partit contra el Palència també ha posat èmfasi en l'últim quart i, en especial, ha destacat l'experiència de l'equip per poder guanyar-lo.

Per part del Palència, el barceloní Sergi Pino ha explicat que l'equip porta uns quants partits seguits amb finals igualats. "Quan perdem és perquè fallem molt en coses molt bàsiques i, sobretot, en la defensa i el rebot" ha comentat Pino fent autocrítica. L'aler ha destacat el treball de Jordi Trias i Nacho Martín per agafar rebots i fer decantar la balança cap al Manresa.
Arxivat a