El grup manresà Puput tocarà en el Primavera Sound 2018

El festival ha confirmat aquest diumenge la seva presència en el cartell, junt a artistes de la talla de Björk, Nick Cave & The Bad Seeds o Belle and Sebastian, entre d'altres

Puput tocarà el 3 de junt en el festival Primavera Sound
Puput tocarà el 3 de junt en el festival Primavera Sound | Promocional
Redacció
28 de gener del 2018
Actualitzat a les 22:54h
El grup manresà Puput és un dels artistes i formacions que acaben de ser confirmats aquest diumenge en el cartell de l'edició d'enguany del festival Primavera Sound, que se celebrarà a Barcelona del 28 de maig al 3 de juny. 

L'actuació de Puput al festival es dona en el marc de la gira de presentació del seu tercer disc: Purga. El grup manresà tocarà al Primavera Sound en la jornada de cloenda, el diumenge 3 de juny. Purga s'editarà aquest divendres 2 de febrer amb el segell Hidden Track Records. 

Primavera Sound és un dels festivals internacionals més prestigiosos que es realitzen a Catalunya. El festival reuneix en els seus cartells les últimes propostes musicals de l'àmbit independent juntament amb artistes de contrastada trajectòria, abastant qualsevol estil o gènere, cercant la qualitat i apostant essencialment pel pop, el rock i les tendències més underground de la música electrònica i de ball.

Puput compartirà cartell aquest any amb artistes de la talla de Björk, Nick Cave & The Bad Seeds, Belle and Sebastian, Lorde, The National, Charlotte Gainsbourg o La bien querida, que també han sigut confirmats aquest diumenge per al festival.