Guàrdies civils i policies nacionals s'uniran a la manifestació espanyolista de Manresa

La plataforma per a l'equiparació salarial policial Jusapol, que es defineix com a "asindical", també fa una crida a participar diumenge que ve, en una convocatòria de marcat caràcter polític | Democracia y Unidad Española organitza autobusos des de Girona i Barcelona

Manifestació de policies espanyols i guàrdies civils a Barcelona, el passat 20 de gener
Manifestació de policies espanyols i guàrdies civils a Barcelona, el passat 20 de gener | Martí Urgell
28 de gener del 2018
Actualitzat el 29 de gener a les 14:01h
Una de les entitats que s'han unit a la convocatòria de la manifestació espanyolista que tindrà lloc diumenge que ve a Manresa és Jusapol, la plataforma de guàrdies civils i policies nacionals que demanen l'equiparació salarial amb els cossos policials autonòmics i que el passar 20 de gener van organitzar una altra manifestació a Barcelona.

Malgrat que Jusapol es defineix en la seva web com a "asindical" i que "no es posiciona per cap sindicat o cap altra associació", no té cap problema en unir-se a la convocatòria de Democracia y Unidad Española (DUE), en "contra de l'adoctrinament a les escoles" en una manifestació de marcat caràcter polític i amb convidats de la neofeixista Democracia Nacional, com Albert Bruguera, o entitats d'extrema dreta com Somatemps, que també fan crides a la participació.

Jusapol s'uneix, d'aquesta manera, a una convocatòria secundada per una quinzena de plataformes i entitats que fins i tot ofereixen autobusos que sortiran de Girona i Barcelona amb destinació Manresa. La convocatòria és el proper diumenge 4 de febrer a les 12 del migdia a l'Avinguda Universitat. La manifestació té previst arribar fins a la plaça Major.