El PDeCAT es consolida al Bages amb més de cent noves incorporacions

Trobada de nous militants del PDeCAT amb David Bonvehí
Trobada de nous militants del PDeCAT amb David Bonvehí | PDeCAT
Redacció
27 de gener del 2018
Actualitzat a les 20:17h
Aquest divendres, 26 de gener, el PDeCAT Bages ha organitzat una trobada de nous associats i simpatitzants del Bages amb el Coordinador Organitzatiu del Partit Demòcrata, en David Bonvehí.
 
La reunió va ser conduïda per la Presidenta Comarcal del PDeCAT Bages, Ivet Castaño. Aquesta és la segona trobada d'aquestes característiques des de la creació del partit a la comarca. La primera va ser el novembre de 2016 i hi varen assistir la Marta Pascal, Coordinadora General de la formació, i també en David Bonvehí. 

El PDeCAT veu necessàries aquestes trobades, sobretot tenint en compte les cent noves incorporacions durant aquest any de creació del partit. L'objectiu és donar la benvinguda i fer una mostra d'agraïment a tota aquella gent que ha decidit fer un pas endavant i implicar-se en menor o major mesura en aquest projecte polític. A més a més, es pretén que el nou associat i simpatitzant pugui conèixer de primera mà l'organització i funcionament intern del partit, així com el seu posicionament ideològic en els diferents àmbits. 

En aquesta reunió es va aprofitar l'avinentesa també per parlar del moment polític actual i fer-ne una valoració. Els assistents van poder plantejar dubtes i suggeriments a David Bonvehí, tant a nivell de partit com de país.