Manresa inicia el seu camí com a Ciutat del Beisbol i Softbol Català 2018

Aquest divendres va prendre el relleu de Viladecans durant una gala en que també va ser reconeguda la manresana Abril Tarrés

Gala del Beisbol i Softbol Català, aquest divendres a Viladecans
Gala del Beisbol i Softbol Català, aquest divendres a Viladecans | BCM
Redacció
27 de gener del 2018
Actualitzat a les 16:50h
Manresa ja és oficialment Ciutat del Beisbol i Softbol Català 2018, després que aquest divendres es realitzés l'acte de traspàs a l'Atrium de Viladecans en el marc de la Gala del Beisbol i Softbol Català, on es fan els reconeixements dels millors tècnics, equips i esportistes de la temporada.

L'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, va fer entrega al de Manresa, Valentí Junyent, del bat de beisbol que simbolitza el relleu de la Ciutat del Beisbol i el Softbol. En l'acte també hi van assitir el regidor d'esports de l'Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta, i altres autoritats del Consell Català de l'esport, secretaria general de la UFEC, i regidors i alcaldes de les principals poblacions on es practiquen el beisbol i el softbol.

Abril Tarrés, jugadora del Beisbol Club Manresa, també va ser premiada juntament amb la resta de noies que formen part de la selecció catalana de softbol sub 13 i que van quedar campiones d'Europa sub 13 el passat estiu a Itàlia.

L'entitat ja ha començat les seves activitats que portaran a capitalitzar el beisbol i al softbol a la ciutat de Manresa durant aquest 2018.