Obertes les inscripcions a la cursa de Batecs Solidaris

Els Batecs Solidaris tornen el 12 i 13 de maig
Els Batecs Solidaris tornen el 12 i 13 de maig | BS
Redacció
26 de gener del 2018
Actualitzat a la 13:46h
Els dies 12 i 13 de maig, el Pla de Bages serà l'escenari de la cinquena edició dels Batecs Solidaris: esport + solidaritat, les jornades esportives organitzades per Ampans, la Fundació Rosa Oriol i l'Obra Social "la Caixa", que tenen com a objectiu recaptar fons en benefici de dos projectes socials impulsats per aquestes entitats. 

Dos dies plens d'esport i solidaritat

El dissabte 12 de maig el punt neuràlgic serà el Club Tennis Manresa, on es disputarà el Campionat de Pàdel, amb tres categories: masculina, femenina i infantil. 

El segon dia l'activitat principal serà el running. En aquesta segona edició, la cursa solidària dels Batecs i la cursa del Mosquit -la cursa popular manresana que ja compta amb 9 edicions-. Així, el diumenge 13 de maig tindrà lloc la 9ª Cursa del Mosquit en els Batecs, amb dos recorreguts, de 5 km (oberta enguany a caminadors) i 10 km, que sortiran del Parc de l'Agulla i seguiran pel Parc de la Sèquia, un indret amb un gran atractiu paisatgístic al mig del Pla de Bages. 

La cursa de 5 km és pràcticament plana, oberta a caminadors, està pensada per aquells que s'inicien en el món del running; mentre que en el cas del recorregut de 10 km és en format crono, pensant en els corredors més experimentats. Sigui quin sigui el recorregut triat, el preu d'inscripció per als adults és de 10 euros si es fa la inscripció abans del 15 d'abril. 

Els més petits també tindran la seva cursa, amb itineraris i distàncies adequades a les diferents edats. Aquetes curses es faran al voltant del llac de l'Agulla.

Des d'aquest divendres i fins al 13 de maig, ja és possible inscriure's a la cursa i al pàdel, de forma presencial al Club Tennis Manresa i a Rios Running - Carrer dl Born, 16 (en el cas de la cursa) o bé a través d'aquesta web.

Programació

Dissabte 12 de maig
 
9:00h – 20:00h / Club Tennis Manresa
Torneig de Pàdel
Categories masculina, femenina i infantil

Diumenge 13 de maig
 
09:30h / Sortida del Parc de l'Agulla
Curses d'adults
Dos recorreguts: 5Km i 10Km

11:00h / Parc de l'Agulla
Curses infantils
Distàncies adequades a cada edat