Súria acollirà dissabte una jornada participativa sobre el present i el futur del jovent

L'acte forma part del programa de la Festa de Sant Sebastià, i tindrà com a cloenda una jam session

Redacció
25 de gener del 2018
Actualitzat a les 14:26h
La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Súria ha convocat per a aquest dissabte 27 de gener una jornada participativa sobre l'elaboració del nou Pla Local de Joventut, que definirà les actuacions en aquest àmbit entre els anys 2018-20. L'acte forma part del programa de la Festa de Sant Sebastià, i tindrà com a cloenda una jam session amb músics joves de Súria i el seu entorn.

La jornada participativa, titulada Present i futur dels joves de Súria, tindrà lloc a les 16.00 h al Casal de Joves i és oberta a totes les persones interessades. L'acte s'iniciarà amb la presentació d'un estudi de diagnosi sobre la situació i les necessitats del jovent de la vila, realitzat per l'àrea de Joventut de l'Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L'estudi de diagnosi va ser elaborat a partir de dades estadístiques, taules participatives amb joves, agents socials, entitats i representants polítics, i entrevistes amb tècnics municipals.

La jam session començarà a les 19.00 al mateix Casal de Joves, i també forma part del programa de la Festa de Sant Sebastià. Aquesta activitat és oberta a la participació de tots els músics que hi vulguin prendre part.
Arxivat a