La Guàrdia Civil es presenta a l'aeròdrom de Sant Fruitós per buscar Puigdemont

Els fets van tenir lloc diumenge

La Guàrdia Civil va presentar-se a l'aeròdrom de Sant Fruitós per comprovar que Puigdemont no havia arribat a Catalunya en helicòpter
La Guàrdia Civil va presentar-se a l'aeròdrom de Sant Fruitós per comprovar que Puigdemont no havia arribat a Catalunya en helicòpter | Saltamos
Redacció
24 de gener del 2018
Actualitzat a les 10:49h
La Guàrdia Civil va personar-se, aquest passat diumenge 21 de gener, a les oficines de l'aeròdrom de Sant Fruitós, propietat de l'empresa Saltamos SkyDiveBcn. Segons ha informat Rac1, els membres del cos policial van demanar el registre d'entrades i sortides per aire, per comprovar que Carles Puigdemont no hagués arribat a Catalunya amb helicòpter. Una hipòtesi que es va desmentir quan es va saber que el candidat a la presidència havia viatjat a Dinamarca.

Els treballadors de l'empresa, quan van veure que arribava la Guàrdia Civil, van preguntar-los "en to de broma", si buscaven Carles Puigdemont. Els agents no van respondre la pregunta i només van explicar que l'Estat espanyol havia activat un operatiu especial per controlar totes les fronteres.

De fet, l'aeròdrom de Sant Fruitós està concebut per oferir salts en paracaigudes, però, si es demana amb antelació i es presenta la documentació necessària, en alguns casos també pot acollir aterratges.