Cal Balaguer del Porxo acull la primera exposició del jove artista surienc Pol Oliva

L'artista surienc Pol Oliva parla durant la inauguració de la seva exposició
L'artista surienc Pol Oliva parla durant la inauguració de la seva exposició | AjSú
Redacció
23 de gener del 2018
Actualitzat a les 19:52h
L'exposició Estudis. Coronant l'Iceberg de l'artista surienc Pol Oliva Fàbrega va ser inaugurada divendres 19 de gener a la sala Cal Balaguer del Porxo, dins del programa d'actes de la Festa de Sant Sebastià. La mostra es podrà visitar durant els caps de setmana fins al proper 4 de març.

En aquesta exposició, el jove artista surienc ha aplegat dibuixos, pintures, escultures i altres obres realitzades durant els seus estudis d'art a l'Escola Massana (Barcelona), la Universitat de Barcelona, l'Institut Lluís de Peguera (Manresa) i la Federació d'Associacions d'Artesans d'Ofici de Catalunya (FAAOC).

Durant l'acte d'inauguració, Pol Oliva va descriure cadascuna de les obres exposades, en diàleg amb les persones assistents. Aquesta és la primera exposició de l'artista surienc, que també va participar en la restauració dels capgrossos suriencs de la Nit de Sant Joan, que representen els quatre elements.

L'alcalde de Súria Josep Maria Canudas va desitjar que aquesta exposició sigui "la primera de moltes" per a l'artista surienc. Per la seva banda, la regidora de Cultura, Montserrat Juncadella, va explicar que l'organització de la mostra respon a la voluntat de fer que la Festa de Sant Sebastià sigui una celebració "del poble i per al poble, en què els suriencs siguin protagonistes".

L'exposició es podrà visitar en el següent horari:

- Dissabtes i diumenges, d'11.00 a 14.00 h.
- Dissabtes feiners, també de 16.00 a 18.00 h.

L'organització de l'exposició Estudis. Coronant l'Iceberg és a càrrec de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat.
Arxivat a