Aquest cap de setmana començarà el cicle de Concerts d'Hivern de Navàs

Emilio Solla tocarà diumenge a Navàs
Emilio Solla tocarà diumenge a Navàs | Promocional
Redacció
23 de gener del 2018
Actualitzat a les 18:44h
Aquest cap de setmana començarà el cicle de Concerts d'Hivern de Navàs, amb les actuacions del grup de cambra Guillamí Trio, dissabte dia 27 de gener a les 7 de la tarda, i diumenge 28 amb l'estrella del jazz Emilio Solla, que farà una masterclass (taller de composició i arranjaments – 4 tarda auditori de l'escola) i un concert a les 7 de la tarda, amb la banda de jazz de l'Escola Municipal de Música, al Casal Sant Genís, amb entrada gratuïta.

Emilio Solla, reconegut a tot el món pel seu estil inconfusible, resideix a Nova York. Solla compta amb una trajectòria extensíssima i versàtil. Més de 47 discos enregistrats, és considerat un dels músics més destacats en Tango-Jazz, corrent que fusiona tango i folk argentí modern, el jazz i altres estils de música contemporanis. Ha actuat, realitzat arranjaments i composicions amb Paquito D'Rivera, Arturo O'Farrill, Pablo Aslan o Cristina Pato entre molts d'altres i forma part i lidera diferents formacions. Entre aquestes destaca La Inestable de Brooklyn, nominada als Premis Grammy 2015 i Emilio Solla & Afines, quintet amb base a Barcelona amb el qual realitza gira per Europa.Com a professor, ha estat duent a terme una tasca extraordinària en diversos conservatoris i escoles superiors d'Argentina, Catalunya, Estats Units, Suècia i Finlàndia, tant en ensenyaments acadèmics com en tallers i masterclasses.

El programa del cicle de Concerts d'Hivern es completa amb dos concerts més: el dia 3 de febrer, Roger Illa i, el 4 de febrer Eduard Freixa, a l'auditori de l'Escola de Música.

L'Ajuntament, Navàs Acció Cultural i l'Escola de Música organitzen el cicle i la Diputació de Barcelona i l'AMPA de l'Escola de Música col·laboren en aquest programa.