El programa d'hivern de Manresa Jove obre inscripcions

Les activitats i tallers es duran a terme a l'espai Joan Amades i al Casal de Joves La Kampana

Redacció
22 de gener del 2018
Actualitzat a les 15:16h

L'Ajuntament de Manresa, a través de Manresa Jove,  presenta per aquest hivern una àmplia oferta d'activitats i tallers de lleure adreçada al públic jove –a partir de 14 anys- que tindrà lloc a l'Espai Joan Amades i al Casal de Joves La Kampana. Les inscripcions s'han obert aquest dilluns 22 de gener.

Activitats lúdiques a l'espai Joan Amades

L'Espai Jove Joan Amades, situat al carrer Sant Blai, 14 de Manresa, és un equipament municipal on s'hi desenvolupen de forma habitual activitats protagonitzades pel públic jove. A més d'ubicar-s'hi la seu de l'Oficina Jove del Bages -un servei per a resoldre consultes relacionades amb l'educació, el treball, l'oci, la mobilitat i la cultura- s'hi fa una programació de propostes lúdiques, que es poden consultar a través d'aquest enllaç.

Activitats al Casal de Joves La Kampana

Els joves també poden fer ús del Casal de Joves la Kampana, situat a la Plaça Icària, un equipament que programa activitats diàries adreçades a tots els joves i adolescents de la ciutat. El casal està obert cada dia de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre i tots els joves de la ciutat hi poden accedir de manera lliure.

A part de les activitats diàries, aquest hivern s'organitza un taller de guitarra, classes de karate, conversa en anglès i un projecte de creació musical i percussió amb pilotes de bàsquet anomenat Basket Beat. Més informació i inscripcions, en aquest enllaç.