El mercat de Puigmercadal acollirà dissabte un tast de mel i melmelades

La proposta, impulsada amb la col·laboració de Mengem Bages i Terra de Profit, començarà a les onze del matí i acabarà a la una del migdia

Redacció
22 de gener del 2018
Actualitzat a les 12:09h
El mercat de Puigmercadal de Manresa segueix amb la voluntat de renovar-se i de ser un punt de dinamització de la ciutat. És per això que, amb la col·laboració de Mengem Bages i Terra de Profit, ha programat, per aquest dissabte, 27 de desembre, un tast gratuït de mel i melmelades, obert a tothom.

Començarà a les onze del matí i el tret de sortida el donarà la mel. A través d'una explicació, a càrrec dels productors de Cal Meler (a Castellfollit del Boix), de com es fa la mel, els participants n'aniran degustant i descobriran tant les seves propietats com els tipus que n'hi ha. 

Un cop acabat el primer tast, a les dotze del migdia serà el torn de les melmelades. Els encarregats d'explicar com s'elaboren i amb què es poden maridar, seran els membres de la cooperativa d'inserció social RiuVerd, ubicada a Solsona.

Tothom que tingui ganes de participar als tastos s'hi ha d'inscriure prèviament enviant un correu a puigmercadal@ajmanresa.cat.