Sant Fruitós programa una sortida al Liceu per veure l'òpera «Andrea Chénier»

Per al proper dissabte 17 de març

Redacció
19 de gener del 2018
Actualitzat el 20 de gener a les 16:12h
En el marc del cicle Bus a l'òpera, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat per al proper dissabte 17 de març, una sortida al Gran Teatre del Liceu per gaudir de l'òpera Andrea Chénier amb la producció de la Royal Opera House de Londres. Prèviament a l'espectacle hi haurà una xerrada explicativa sobre la peça.

Andrea Chénier és una història d'amor apassionada ambientada en els convulsos dies del Terror, en plena Revolució Francesa. Jonas Kaufmann torna al Liceu, on es presenta per primera vegada a Barcelona amb una òpera escenificada. El gran tenor alemany, un dels més desitjats pels teatres internacionals, forma part d'un dels repartiments programats.

La sortida de l'autobús es realitzarà a 2/4 de 6 de la tarda des de la plaça Alfred Figueras per ser al Gran Teatre del Liceu a les 8 del vespre. El cost de les entrades en Zona 3 més el servei d'autobús és de 95€.

Les entrades es poden comprar a l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages fins el proper dimecres 31 de gener.