​Manresa participa a Mediona en el cicle de passejades «A 100 cap als 100»

Hi van prendre part un total de quaranta-sis persones

Redacció
19 de gener del 2018
Actualitzat a les 9:49h
Un grup de quaranta-sis manresans i manresanes que participen en el cicle de passejades per a la gent gran A cent cap als 100 van visitar aquest passat dimecres, 17 de gener, el municipi de Mediona (Alt Penedès). La passejada, de 8 quilòmetres amb un desnivell de 100 metres, va transcórrer per camins que segueixen la riera de Mediona, fins al Castell de Mediona, declarat Bé d'Interès Cultural per la Generalitat de Catalunya.

El cicle A 100 cap als 100 està organitzat per les regidories d'Esports i de Gent gran de l'Ajuntament de Manresa. Es tracta d'un projecte promogut per la Diputació de Barcelona, que va néixer l'any 2001 amb la voluntat de promoure l'intercanvi de rutes entre diferents municipis oferint la possibilitat, a les persones grans, de conèixer diferents entorns geogràfics i de viure la natura d'una manera adaptada a les seves possibilitats, amb uns recorreguts suaus i assequibles per pistes forestals o camins de muntanya en distàncies no majors de 10 quilòmetres ni inferiors als 6.

Les properes sortides programades per aquest curs seran el dia 14 de febrer a Manresa i el 22 de març a Caldes de Montbui. A mitjans de maig, es farà la sessió de cloenda a Palau Solità i Plegamans, organitzada per la Diputació de Barcelona, que acollirà els 56 municipis que participen en el projecte.