L'alcalde de Cardona viatja a Madrid per explicar la situació del municipi arran del tornado

L'alcalde de Cardona viatja a Madrid per explicar la situació del municipi arran del tornado
L'alcalde de Cardona viatja a Madrid per explicar la situació del municipi arran del tornado | AjC
Redacció
19 de gener del 2018
Actualitzat a les 9:40h
L'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, acompanyat pel tinent d'alcalde, Joan Hernández, i pel diputat al congrés, Joan Capdevila, va exposar, ahir dijous 18 al Director General de Protección Civil y Emergencias, la necessitat de declarar la zona del municipi afectada pel tornado com a zona catastròfica, així com els altres quatre municipis afectats, Navès, Cistella, Terrades i Navata.

A la reunió es van posar de manifest les diferents situacions viscudes i els danys ocasionats pel fenomen meteorològic que va afectar els cinc municipis el passat 7 de gener i que va fer que tots ells unissin forces per demanar mesures i solucions a aquest fet tan excepcional. A la trobada, els responsables de la Dirección General de Protección Civil y Emergencias van explicar les línies d'ajut existent, que ja s'han començat a treballar des de l'Ajuntament de Cardona.

Properament, el consistori farà també les gestions pertinents al Ministerio de Agricultura y Pesca, Alimentación y Medio Ambiente. A banda, l'Ajuntament està treballant amb la Diputació de Barcelona i la Generalitat per diversos ajuts, especialment pel tema de la recollida de fibrociment.
Arxivat a