El CFP posa en marxa una innovadora proposta formativa sobre organitzacions 3.0

El curs s'adreça a professionals de tots els sectors que hagin de liderar equips o organitzacions

Redacció
18 de gener del 2018
Actualitzat a les 18:37h
El Centre de Formació Pràctica comença l'any amb una proposta formativa innovadora a la comarca del Bages. Es tracta d'un curs sobre organitzacions 3.0 pensat per professionals de qualsevol sector que treballin en la gestió d'equips o organitzacions més grans. L'objectiu és descobrir noves estratègies per implicar i fidelitzar els equips. El curs, que s'ofereix conjuntament amb QRM Institute, començarà el dia 6 de febrer i s'allargarà fins el 14 de març.

Aquesta formació pretén donar resposta a algunes de les dificultats amb què es troben les empreses a l'hora de gestionar els seus equips, com la manca d'implicació, la necessitat de retenir el talent, la identificació dels professionals amb els valors de l'empresa, etc. Per això, el curs oferirà un enfocament nou de les organitzacions a partir del concepte 3.0, amb el qual es treballa per crear equips d'alt rendiment afavorint la seva capacitat creativa i de millora amb una mínima estructura de gestió.

Al llarg del programa, els participants tindran l'oportunitat d'aprendre de la mà de destacats professionals en l'àmbit de l'organització d'empreses, entre els quals el lama budista Dorje Dondrup, cofundador del monestir budista del Garraf. Durant el curs els alumnes elaboraran un pla de treball per aplicar a la pròpia organització. A banda, destacats professionals participaran en les anomenades “sessions d'inspiració” exposant casos pràctics en els quals hagin estat implicats. Maxion Wheels, La Fageda o Irizar són algunes de les empreses que impartiran aquestes sessions.

Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se al Centre de Formació Pràctica al 93 875 72 79 o a cfp@cfp.cat.