Sant Fruitós crea un canal digital d'informació juvenil per donar veu a aquest col·lectiu

L'InfoNexe donarà a conèixer les activitats que es programen al municipi dirigides al jovent

Redacció
18 de gener del 2018
Actualitzat a les 11:52h
Sota el nom d'InfoNexe, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha creat un nou canal d'informació digital dirigit exclusivament als joves del municipi. Aquesta proposta té la voluntat de donar a conèixer als joves les activitats que es programen i que són del seu interès a través d'una agenda d'activitats, així com també de fer sentir la seva veu a través d'entrevistes i rebre informació sobre determinades matèries a través de campanyes informatives.

El tret de sortida d'aquest nou projecte el donarà l'espai d'entrevistes, que s'estrenarà aquest mes de gener. De forma mensual, aquest espai el protagonitzarà un dels joves del municipi, que parlarà de les seves vivències personals i professionals que poden ser un model per a tots.

La jove santfruitosenca Laia Candàliga serà l'encarregada de realitzar aquestes entrevistes que aquest mes de gener s'estrenen amb la vida de Gabri Garcia Xatart, un jove molt implicat en l'esport del poble i que actualment està a Finlàndia treballant com a entrenador. Aquestes entrevistes compten amb la col·laboració del setmanari Montpeità.

Les entrevistes es podran llegir al web municipal i al del Nexejove; a l'App mòbil del municipi; a les xarxes socials de l'Ajuntament, i a través del setmanari Montpeità i Ràdio Sant Fruitós. L'entrevista del mes de febrer serà a la promesa del futbol Paula Fernández.