L'Ajuntament de Manresa inicia la renovació de la T- Bonificada del bus urbà

Per evitar esperes innecessàries, es recomana a totes les persones usuàries que sol·licitin cita prèvia trucant al telèfon 010

Redacció
18 de gener del 2018
Actualitzat a les 10:44h
L'Ajuntament de Manresa ha iniciat el període per renovar el carnet i la targeta de bus urbà per als usuaris de la T-Bonificada, amb l'objectiu que puguin seguir gaudint dels avantatges d'aquest servei gratuït. Per facilitar els tràmits i esperes innecessàries a l'Oficina d'Atenció Ciutadana  (OAC) -situada a plaça Major núm. 1- es recomana a totes les persones usuàries que sol·licitin cita prèvia trucant al telèfon 010. 

A partir de l'1 de març, aquells titulars de T- Bonificada que no disposin de la targeta vigent per l'any 2018 hauran de pagar el bitllet per accedir al servei. 

La T-bonificada és una targeta que dóna dret als usuaris a viatges gratuïts il·limitats en el bus urbà de Manresa i es renova anualment amb un cost de 6 euros el carnet i 6 euros la targeta, que es poden pagar  directament a les oficines de l'Ajuntament (plaça Major, 5).  

L'horari per fer aquest tràmits és de dilluns a dijous de dos quarts de nou del matí a cinc de la tarda, i els divendres de dos quarts de nou del matí a tres de la tarda. El període de renovació finalitzarà el 28 de febrer. 

Es preveu que durant aquest període passin per l'OAC més de 3.000 persones.