Sallent atorgarà subvencions per a la rehabilitació en el marc del Pla de Barris

L'objectiu principal és afavorir l'ús residencial al barri de la Riba del Llobregat

Redacció
17 de gener del 2018
Actualitzat a les 14:56h
El ple municipal de Sallent del mes de gener ha aprovat inicialment les bases per a l'atorgament de subvencions, en concurrència competitiva, per a la rehabilitació d'habitatges al barri de la Riba del Llobregat.

L'objectiu principal és afavorir l'ús residencial en aquesta zona. Fer els edificis habitables i accessibles a persones amb mobilitat reduïda. Així com millorar l'estètica dels edificis del barri i tornar al mercat els edificis abandonats.

Les actuacions subvencionables són totes aquelles que vagin destinades a aconseguir l'adequació o la millora constructiva, estructural, funcional i d'habitabilitat de les edificacions com ara la supressió de barreres arquitectòniques, rehabilitació de cobertes o façanes, millora de les instal·lacions comunes, obres que garanteixin la seguretat i les que possibilitin l'obtenció de la cèdula d'habitabilitat.

Els requisits per optar a les subvencions es podran consultar a les bases que pròximament es penjaran al tauler d'anuncis de la pàgina web de l'Ajuntament de Sallent.