Sant Quirze de Safaja se suma als Sketchcrawls del Moianès i n'oferirà un aquest diumenge

L'Sketchcrawl es practica arreu del món i és una activitat que es duu a terme en grup
L'Sketchcrawl es practica arreu del món i és una activitat que es duu a terme en grup | Toni Coromina
Redacció
17 de gener del 2018
Actualitzat a les 12:49h
Aquest diumenge, 21 de gener, Sant Quirze de Safaja acollirà el seu primer Sketchcrawl, que recorrerà diversos indrets del municipi amb l'objectiu que els participants els dibuixin amb un temps determinat.

L'Sketchcrawl de Castellterçol és el setè que se celebra a la comarca del Moianès. De fet, aquesta iniciativa de pintar a l'aire lliure i en grup, està sent promoguda pel Cercle Artístic del Moianès.

L'Sketchcrawl es practica arreu del món i és una activitat que es duu a terme en grup. Totes les persones que hi volen participar -l'activitat és gratuïta- han de dur una llibreta i els estris que fan servir per pintar i dibuixar, ja siguin retoladors, aquarel·les, cera, llapis o tintes. Amb aquests ingredients, els organitzadors de l'activitat els aniran guiant per diversos indrets del poble perquè els pintin com vulguin. No cal ser un expert en aquesta tècnica; l'únic que cal és gaudir dibuixant i observant el paisatge, tot passant un dia amb altres amants de la pintura.

Així doncs, aquest diumenge, totes les persones que hi vulguin participar es trobaran a les deu del matí  davant de l'església de Sant Quirze de Safaja, que serà el primer espai que s'haurà de dibuixar. A les dues del migdia l'activitat es donarà per finalitzada.

Malgrat participar a l'Sketchcrawl és gratuït, cal inscriure's prèviament a l'activitat enviant un correu a cercleartisticdelmoianes@gmail.com o trucant al 650.781.809.