En Peyu i els espectacles infantils, reclams de la Festa Major d'Hivern de Sant Vicenç

Dissabte el vespre hi haurà sopar ball amb l'Orquestra Gerunda i el públic jove podrà gaudir divendres dels grups locals Projecte Bu, The Bombardiers, MDA i DJ Rutxo

Redacció
17 de gener del 2018
Actualitzat a les 12:02h
Aquest divendres Sant Vicenç de Castellet comença els actes de la Festa Major d'Hivern que continuaran fins dilluns. El municipi proposa una programació àmplia al voltant de la data del 22 de gener, festiu local. L'actuació d'en Peyu és un dels reclams de la festa diumenge a la tarda. El popular humorista protagonitzarà el monòleg En Peyu i en Dani fa anar els llums a la Sala de Cal Soler. Les entrades es poden adquirir a un preu de 5 euros a l'OAC.

Actes per al públic infantil

El programa donarà protagonisme als actes per al públic infantil. L'espectacle Rialles de la companyia El Pot Petit obrirà la programació dissabte al migdia. A la tarda es representarà La llegenda de Castellet amb el correfoc infantil, que esdevindrà més dinàmic amb la participació directe del públic. Diumenge es programarà la gimcana infantil i familiar pel poble i dilluns a la tarda es projectarà la pel·lícula Tadeo Jones 2 a l'auditori Maria Carme Grauvilardell de l'Espai Ateneu.

Més novetats

Una de les principals novetats del programa d'enguany és el sopar-ball de dissabte al vespre amb l'Orquestra Gerunda. EL preu del sopar i el ball és de 10 euros i les entrades anticipades es poden adquirir a l'establiment Jordi Largo, Fotògraf. El públic més jove podrà gaudir amb el concert a càrrec dels grups locals Projecte Bu, The Bombardiers, MDA i DJ Rutxo, a partir de les 11 de la nit a la sala de Cal Soler.

Pel que fa als actes més institucionals, dilluns al migdia l'activista cultural Emi Niño protagonitzarà el pregó de Festa Major. Abans es farà la missa de Festa Major amb els cants de la Coral al Vent. Finalment, a la tarda hi haurà sardanes amb la Cobla Lluïsos de Taradell a Cal Soler.

Caràcter solidari

El programa de Festa Major manté un espai per a les iniciatives solidàries i, en aquest sentit, s'inaugurarà l'exposició fotogràfica: Tot és possible #invulnerables que inclourà la xerrada Somnis compartits, a càrrec de Sor Lucía Caram. La mostra recull imatges dels fotògrafs Sunsi Albets, Joan Locubiche, Víctor López i Rubén Quintas. L'exposició es podrà veure durant les properes setmanes a l'Espai Ateneu. 

El programa també inclou l'actuació del Cor Pizzicato de la Coral Al Vent, ka Marxa Popular d'Hivern i la 2a Matinal de Ball Country. Els actes de la Festa Major d'Hivern estan organitzats des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet amb la col·laboració de l'entitat Activa't de Festa. 
 

Programa de la Festa Major d'Hivern