L'òpera i el vi del celler Fargas-Fargas convergiran a la biblioteca de Navarcles

La proposta tindrà lloc aquest divendres el marc de la iniciativa Biblioteques amb DO impulsada per la Generalitat

Redacció
17 de gener del 2018
Actualitzat a les 11:43h
La biblioteca de Navarcles participa, un any més, al cicle impulsat per la Xarxa de Biblioteques de Catalunya de la Generalitat Biblioteques amb DO. Es tracta d'un projecte que pretén  reforçar els recursos informatius sobre la cultura vitivinícola que ofereixen les biblioteques tot dinamitzant-los a través d'un programa d'activitats culturals variades i per a tots els públics.
La de Navarcles és una de les 66 biblioteques que s'ha implicat en el projecte. El passat dilluns 15 de gener va inaugurar l'exposició Cicle Vegetatiu de la vinya des d'una visió romàntica, que es podrà visitar en l'horari habitual del centre fins el dia 31.

La propera activitat tindrà lloc aquest divendres, dia 19, i porta per títol Gran reserva de l'òpera. Es tracta d'una xerrada-audició-tast sobre l'òpera i el vi que començarà a les vuit del vespre i anirà a càrrec del músic i periodista David Puertas. Els participants tastaran vins del celler bagenc Fargas-Fargas mentre escolten les melodies de La Traviata; i les àries més vinícoles del repertori Viva il buon vino, de Don Giovanni o Beva con me, d'Otello.

Les propostes seguiran el dissabte 27 de gener amb un maridatge de poesia i vi, i dimarts dia 30 amb la presentació i col·loqui del llibre T'estimo si he begut, d'Empar Moliner.