La manera de ser dels adolescents, en la propera xerrada del Cicle per a mares i pares

Sota el títol "El cervell adolescent", la conferència, que tindrà lloc el dijous 25 de gener a les 7 de la tarda a l'Auditori de la Plana de l'Om, anirà a càrrec de David Bueno

Redacció
17 de gener del 2018
Actualitzat a les 11:40h
El dijous, 25 de gener a les 7 de la tarda, l'Auditori de la Plana de l'Om acollirà la xerrada El cervell adolescent, per què els adolescents són com són i què hi podem fer mares i pares?, a càrrec de David Bueno, doctor en Biologia i professor i investigador de Genètica a la Universitat de Barcelona.

La trajectòria professional i acadèmica de David Bueno està centrada en la genètica del desenvolupament i la neurociència, i la seva relació amb el comportament humà, inclosos els processos d'aprenentatge. A més, col·labora habitualment en diferents mitjans de comunicació com El Punt Avui i el diari Ara.

La xerrada s'emmarca en la 11a edició del Cicle de xerrades per a mares i pares, adreçat a famílies amb infants i joves en edat escolar, i que està organitzat conjuntament per un grup d'escoles de Primària de Manresa, l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA), les AMPA dels instituts, la Fundació Universitària del Bages (FUB) i l'Ajuntament de Manresa.

En aquesta ocasió es parlarà sobre una de les etapes crucials per a les persones des de la perspectiva de la neurociència, s'exposaran temes com la percepció de l'adolescència com una etapa complexa en la qual costa anticipar les reaccions de les persones i es posaran sobre la taula dubtes freqüents com la influència dels aprenentatges i els canvis en aquesta edat i l'evolució del cervell, tant biològicament com socialment.