Els Pastorets Juvenils tancaran dissabte la programació nadalenca dels Carlins

Els Pastorets Juvenils dels Carlins es representaran aquest dissabte
Els Pastorets Juvenils dels Carlins es representaran aquest dissabte | AFT
Redacció
17 de gener del 2018
Actualitzat a les 11:12h
Durant aquestes festes de Nadal la el teatre dels Carlins de Manresa ha tornat a representar els tradicionals Pastorets, una cita ineludible del calendari de festes a la ciutat. Al llarg d'aquests dies s'han representat sis funcions amb una assistència de 1.200 espectadors.

Com a cloenda de la temporada nadalenca, aquest dissabte, 20 de gener, a les sis de la tarda, hi haurà la darrera representació d'aquest text de Josep Maria Folch i Torras que anirà a càrrec dels més joves de l'entitat. Els Pastorets Juvenils, que així és com s'anomena l'espectacle, és una iniciativa que va arrencar l'any 2012 amb l'objectiu que els actors i actrius més joves dels Pastorets, així com els alumnes dels Tallers de Teatre de l'entitat, tinguessin l'oportunitat d'actuar a l'obra com a protagonistes. "Volem aprofitar aquesta representació per donar difusió d'aquesta centenària tradició entre els joves i infants i, alhora, garantir-ne la pervivència i el relleu", exposen des dels Carlins.

Aquest dissabte, doncs, una cinquantena d'infants i joves d'entre 2 i 18 anys, sota la direcció de Maribel Montardit i Maria Sàenz, pujaran a l'escenari de la sala dels Carlins per interpretar una versió adaptada dels Pastorets. Aquesta representació té l'atractiu de comptar amb tota l'escenografia i mitjans tècnics de la versió més tradicional.

El preu de les entrades és de 6 euros i es poden adquirir per internet (prement aquí) o bé a les taquilles dels Carlins una estona abans de la representació.