Últims dies per inscriure's a la Santpedor-Montserrat del 2x2

Se celebrarà aquest diumenge i es podrà fer caminant o en bicicleta

Redacció
16 de gener del 2018
Actualitzat a les 11:31h
El Centre Excursionista 2x2 de Santpedor ja ho té tot a punt per a celebrar la 21a edició de la Santpedor-Montserrat a peu, que tindrà lloc aquest diumenge, 21 de gener, i constarà d'un total de 31 quilòmetres amb 600 metres de desnivell positiu. Igual que en les darreres edicions, també hi haurà l'opció de fer el recorregut en bicicleta. En aquest cas, però, no només s'arribarà a Montserrat, sinó que es tornarà fins a Santpedor. El recorregut de la pedalada serà de 70 quilòmetres amb un desnivell màxim de 720 metres.

Les inscripcions per a participar a l'activitat a peu (que romandran obertes fins el 19 de gener) tenen un preu de 15 euros i de 12 pels socis del 2X2, i es poden formalitzar visitant aquest enllaç. Des de l'entitat organitzadora es recorda als participants que portin esmorzar de casa, ja que no hi haurà avituallaments. El preu a pagar correspon a l'autobús que tornarà els caminadors fins a Santpedor. 

Pel que fa als participants a la pedalada, la inscripció és gratuïta, però cal omplir un formulari previ confirmant assistència.

La sortida dels caminadors serà a les set del matí des del local del 2X2 (carrer Camí de Llussà, 4) i la dels ciclistes, a les vuit del matí des de la mateixa ubicació. 
Arxivat a