Voluntaris de les ADF del Bages i el Moianès es formen per la propera campanya d'estiu

Voluntaris de les diverses ADF del Bages-Moianès durant la primera jornada tècnica de formació de l'any
Voluntaris de les diverses ADF del Bages-Moianès durant la primera jornada tècnica de formació de l'any | ADF Pla de Bages
Redacció
16 de gener del 2018
Actualitzat a les 11:07h
Aquest passat dissabte, 13 de gener, va tenir lloc la primera jornada tècnica de formació per a la campanya d'estiu organitzada per la Federació d'ADF del Bages-Moianès, que va celebrar-se al Palau Firal de Manresa, on hi ha la Base de l'ADF Pla de Bages.

Les ADF Amics del Bosc; Defensors del Bosc; Pla de Bages; Bages Oriental; Quercus; Tres Branques, i Els Cingles, van rebre coneixements de diverses tècniques d'intervenció sanitària, que els van portar a fer un repàs de tot el que s'ha de dur a la farmaciola i com s'utilitza, fins a aprendre com s'ha d'utilitzar el DEA (Desfibril·lador Exter Automàtic), i com fer la Reanimació Cardio Pulmonar (RCP).

La de dissabte va ser la primera d'un total de cinc jornades que se celebraran a diferents municipis amb presència d'ADF. L'objectiu d'aquest desplegament és estrènyer la relació entre els mateixos voluntaris per a establir una millor coordinació a l'hora d'actuar en un incendi. La propera jornada se celebrarà el mes de febrer a Balsareny, amb l'ADF Tres Branques com a amfitriona.