El Cicle Gaudí portarà dijous a Cardona la comèdia «Tierra firme»

Redacció
16 de gener del 2018
Actualitzat a les 10:26h
Natalia Tena i David Verdaguer, en un frame de la pel·lícula 'Tierra firme'
Natalia Tena i David Verdaguer, en un frame de la pel·lícula 'Tierra firme'
Aquest dijous, 18 de gener, el teatre Els Catòlics de Cardona projectarà el primer film de l'any emmarcat dins el Cicle Gaudí. Es tracta de Tierra firme, una comèdia dramàtica dirigida pel català Carlos Marques-Marcet, que va debutar, l'any 2014, amb l'exitós i premiat llargmetratge 10.000 km, protagonitzat per David Verdaguer i Natalia Tena. De fet, aquests dos actors, juntament amb Oona Chaplin, repeteixen protagonisme a Tierra firme, on encapçalen els personatges del Roger, la Kat i l'Eva, respectivament.

La nova entrega de Marques-Marcet es podrà veure a Cardona, aquest dijous, a dos quarts de nou del vespre. Explica la història de l'Eva i la Kat, una parella homosexual que, amb gairebé 40 anys, tenen discrepàncies a l'hora de tenir o no descendència. Tot canvia amb l'arribada del Roger, el millor amic de la Kat, que es converteix en el millor candidat per donar esperma.

Les entrades per veure el film es podran adquirir una estona abans de la seva projecció, al mateix teatre Els Catòlics. Tenen un preu de 4,5 euros; de 3 si es presenta el Carnet Jove, i de 2,5 si s'és menor de 18 anys o major de 65.
Arxivat a