La DUE de Vizern va pintar contra la llibertat, la igualtat i els drets dels infants

La plataforma espanyolista va ser la que va estendre les seves accions vandàliques als murals que havia pintat l'AVV de la Balconada

Mural destrossat per Jaime Vizern i altrea membres de DUE
Mural destrossat per Jaime Vizern i altrea membres de DUE | @LopezNorman44
15 de gener del 2018
Actualitzat el 16 de gener a les 10:09h

Crida de Vizern a destruir el mural de la Casa de la Culla. Foto: Facebook



El president de Democracia y Unión Española (DUE), Jaime Vizern, i tres membres més de l'associació varen ser els que diumenge a la nit van pintar sobre el mural que havia fet el Comitè en Defensa de la República (CDR) durant el cap de setmana al mur de la Casa de la Culla. Els quatre individus, a banda de pintar el mural que només tenia la lleganda de "Llibertat", també van destrossar les pintades que, des de l'Associació de Veïns de la Balconada, s'havien fet per la igualtat de genère i per als drets dels infants.

Com es veu en el perfil de Facebook del  canal de Democracia y Unión Española, reservat només per a membres, Jaime Vizern, el seu president, instava els membres de la comunitat espanyolista a quedar a les 11 de la nit per destruir els nous murals del CDR. El mural del Comitè en Defensa de la República es va realitzar amb permís institucional. Els altres dos murals, tant per a la igualtat de gènere, com per al dret dels infants, també havien seguit el mateix curs.