El 10è Campionat Social d'esquaix Nat's aplega 32 jugadors de Catalunya i Andorra

Entrega de premis i trofeus del campionat
Entrega de premis i trofeus del campionat | Nat's
Redacció
15 de gener del 2018
Actualitzat a les 17:39h
Jugadors de diferents clubs catalans i andorrans s'han donat cita aquest cap de setmana a les instal·lacions del Nat's de Sant Fruitós de Bages on es va disputar el 10è Campionat Social de Nat's. Dels 32 participants, n'hi havia set que es troben dins dels 50 primers jugadors del rànquing català absolut. Entre ells l'actual campiona absoluta de Catalunya, Sofía Mateos del Club Natació Sant Andreu de Barcelona.

La victòria, tal com es preveia, ha estat per en Joel Jaume, actual monitor de l'Escola d'Esquaix que hi ha a les instal·lacions de Nat's Sport. Tot i estar mol vinculat al club bagenc per la seva tasca de monitor, en Jaume té fitxa federativa de l'Esquaix Igualada. A la final, en va derrotar al jugador de Nat's, David Llibre, per 3-0 en un partit de gran qualitat que va fer gaudir als aficionats presents. En semifinals s'havien desfet, respectivament, d'Eduard Rosell d'Anyós Park d'Andorra i de la jugadora Sofía Mateos. A quarts de final van arribar Massimo Milessi del Ciudad Diagonal de Sant Just Desvern, Albert Calafell del Metasport de Polinyà i Jordi Nova i Joan Casahuga del Nat's Sport.

La fase de consolació fou per Joan Puig del Club Esquaix CEAC de Sant Vicenç a l'imposar-se a Sergi Faura de l'Squash Cardedeu.

Responsables de la secció d'esquaix del club bagenc van mostrar la seva satisfacció pel nivell de joc del campionat.