La biblioteca de Sant Fruitós participa, un any més, en les Biblioteques amb DO

Els actes s'allargaran fins al dissabte 3 de febrer

Redacció
15 de gener del 2018
Actualitzat a la 13:06h
Aquest 2018 se celebra la sisena edició del cicle Biblioteques amb DO que juntament amb la DO Pla de Bages volen acostar la cultura del vi a través de la literatura, la música o la poesia.

La primera de les activitats d'aquest cicle a Sant Fruitós és l'exposició fotogràfica Vi i territori a càrrec de Foto Art Manresa que es podrà veure del 11 de gener al 3 de febrer a la biblioteca municipal.

El dissabte 20 de gener, a les 12 del migdia, i en el marc de la Festa Major del municipi, tindrà lloc una xerrada-audició que sota el títol Gran reserva de l'Òpera combinarà la música i un tast de vins a càrrec del Nou Celler i el Mas de Sant Iscle. David Puertas serà l'encarregat d'oferir la xerrada.

El Club de la novel·la realitzarà l'habitual tertúlia amb l'acompanyament d'una copa de vi de la DO Pla de Bages. Serà el dijous 25 de gener a les 8 del vespre i es realitzarà la tertúlia de l'obra de Ian McEwan A la platja de Chesil.

Els menuts també tenen les seves activitats en aquest cicle. Per una banda el dissabte 27 de gener a les 11 del matí la Marta Arañó realitzarà el taller Els colors de la vinya dirigit a infants a partir de 4 anys i el dissabte 3 de febrer la Sandra Rossi explicarà Cesc i la bruixa Fil·loxera en el marc de L'hora del conte a les 12 del migdia.

Com a activitat conjunta de les 6 biblioteques que hi participen hi ha obert un concurs d'Instagram que sota el nom de Vinstagram demana a tothom que s'animi a participar-hi publiqui imatges relacionades amb el món del vi amb el hashtag #vinstagrampladebages2018. Els guanyadors poden aconseguir dos lots de llibres, vins i entrades pel teatre Kursaal de Manresa. 

La Biblioteca de Sant Fruitós de Bages és una de les sis biblioteques que participen en aquest projecte juntament amb les d'Artés, Avinyó, Navarcles, el Pont de Vilomara i Roquefort i la de l'Ateneu Les Bases de Manresa.