El femení del CN Minorisa aconsegueix un treballat triomf contra el GEiEG (10-8)

El CN Minorisa femení continua el seu bon paper en lliga
El CN Minorisa femení continua el seu bon paper en lliga | Simón Noguera
14 de gener del 2018
Actualitzat a les 20:56h
El debut del CN Minorisa femení en la fase decisiva de la competició es va tancar amb un triomf molt treballat per 10 a 8 davant del GEiEG, un rival molt ordenat que va aconseguir un parcial inicial d'1-4 que posava les coses molt costa a munt per a les jugadores de Peirón. Després d'aquest període inicial en que només Bisbal va poder anotar per part bagenca, va arribar un segon quart molt encertat cara a porteria. Amb tres gols de Peirón i un de Bisbal, les manresanes aconseguien arribar a la meitat del matx per davant en el marcador, 5-4.

En la represa, tot i les nombroses ocasions de gol per ambdós costats, només una per costat van pujar al marcador, la local de la mà de la boia Muns. Amb un sol gol d'avantatge minorista s'entrava en els darrers vuit minuts de joc. Va ser un darrer període ple d'emocions, amb alternances en el marcador, Així, en escassos 2 minuts les gironines es posaven 6-7 en el marcador. Dos gols consecutius de Bisbal tornaven el domini local al lluminós, 8-7. Nou empat de les de les terres del Ter, que desfeia César en un bon tir creuat. Encara van disposar de dues superioritats seguides les jugadores visitants, salvades per la defensa bagenca que tancaren el partit amb el cinquè gol en el matx de Bisbal.

Partit de més nervis que bon joc, indicatiu de la igualtat que presidirà cada un dels enfrontaments en aquesta fase que porta als dos primers classificats a la final del Campionat d'Espanya de 2a Divisió. Un error pot portar de la glòria a un digne, però lluny del premi gros, lloc en la classificació. Ara, cada entrenament té valor, i els minuts, encara que siguin escassos, de cada jugadora fan possible el triomf de l'equip.

Arbitratge a càrrec del internacional P Segurana i G Zegrí. Van assenyalar sis exclusions a jugadores locals per quatre a les visitants.

Parcials: 1-4, 4-0, 1-1, 4-3.

Alineacions i golejadores:

CN Minorisa: L Puiggròs, R Solernou, A Casasayas, A Toribio, C Puerta, E Noguera, L Muns 1, J Cèsar 1, A Bisbal 5, I Peirón 3, M Sala.

GEiEG: M López, R López 2, E Puerta 1, R Molas, A Molas 1, L Brugada, M Vicenç, M Nogueras, M Font , R Font 1, A Saavedra, C Cànoves.