El CN Minorisa desaprofita una ocasió d'or per puntuar a Sant Adrià (11-9)

L'equip B fa bé la seva feina i s'imposa amb rotunditat al CN Tarraco (17-10)

14 de gener del 2018
Actualitzat a les 20:42h
El CN Minorisa va desaprofitar una gran ocasió per untuar i mirar de fer un salt en la classificació aquest cap de setmana amb la derrota a la piscina del CW Sant Adrià, on va perdre per 11-9. Els manresans, en una línea d'anar a l'alça partit a partit, afrontaven el seu desplaçament a Sant Adrià convençuts de les seves possibilitats, tot i que el rival ocupa el tercer lloc de la classificació. La piscina, amb poca llum, camp curt, gairebé més ampla que llarg i sense marcador electrònic que senyalés el temps del partit ni les possessions, més un arbitratge rar, feien que el partit necessites de la màxima concentració.

Semblava que tot s'encarava bé quan Muns, en magnífic contraatac, encetava el marcador. La resposta del de casa va ser immediata i aconseguiren arribar a la fi dels primers vuit minuts amb 3-1 favorable, després d'un festival d'exclusions, una de doble, un jugador per banda, i una altra amb un jugador del CW Sant Adrià per quatre del CN Minorisa, dues d'elles ben defensades pels de Ventura.

El joc manresà no responia al que necessitava el partit i així es va demostrar en un inici del segon quart desatros. En 1:30 els de casa se situaven 5-1, un resultat que obligava al técnic manresà a demanar un temps mort i modificar el sistema tàctic. De seguida els resultats es van veure en el joc, i la primera jugada significava una pena màxima desaprofitada a l'escapar-se la pilota de les mans del llançador manresà en el moment del llançament. Tot i així, Falla des de la boia, Muns en superioritat i Lafoz posaven el marcador 5-4 a manca de 2 minuts per arribar a la meitat del partit. Abans d'arribar a l'equador del partit els locals tornaven a posar els dos gols favorables en el marcador 6-4.

S'havia trancat el partit i tot era possible. Un gol de llançament llunyà de Talavera posava el 6-5. Exclusió d'un jugador manresà aprofitada pels de casa i una errada defensiva posava el 8-5 en el marcador imaginari. Tot semblava que no tindria premi, però un gol de Bisbal en superioritat feia que s'arribés a manca de l'últim període amb només dos gols de desavantatge, 8-6.

Tornaren a posar els tres gols de diferencia els amfitrions, 9-6, i nova reacció manresana: Pelegrín en superioritat i Falla en rapida acció des de la boia, posaven el 9-8 en el marcador a manca de gairebé quatre minuts per a la fi del matx. Errada defensiva i 10-8 amb ràpida resposta, només 15 segons, de la mà de Bisbal per a situar el 10-9 i la incertesa en el partit. Una inferioritat mal defensada posava el 11-9, injust, però definitiu.

El CN Minorisa, més enllà de l'aspecte moral, va mostrar la seva capacitat per jugar amb possibilitats sigui quin sigui el rival, essent la pròxima oportunitat el partit de divendres proper a la Municipal manresana, davant el CN Hospitalet, segon classificat actual, serà a les 20.45 h.

Arbitratge a càrrec de R Calopa i L Saura. Van a un assenyalar set exclusions i un penal a jugadors de la ribera del Besòs, per nou i una definitiva a la banqueta als de la del Cardener.

Parcials: 3-1, 3-3, 2-2, 3-3.

Alineacions i golejadors:

CW Sant Adrià: G Tomàs, R Ramon 3, A Medialdea 2, E Sánchez 1, J Sánchez, O Ledesma, S Font 1, P Guiu 1, M Molero 1, R de Maria 1, R Rustarazo, V Multierno 1 I JC Galvez.

CN Minorisa: I Prieto, X Falla 2, E Casasayas, R Ruiz, E Martínez, O Muns 2, A Estany, X Pelegrín 1, C Talavera 1, M Bisbal 2, K Muñoz, G Lafoz 1, D Calvo.

El B supera clàrament el Tarraco (17-10)

El B del CN Minorisa es va mostrar molt superior al CN Tàrraco que no va poder fer res davant el poder atacant dels bagencs en un matx que va finalitzar 17-10. El primer quart ja va ser esclaridor per mostrar com es desenvoluparia el partit. Amb un 4-0, amb gols de León, Sala, Ramos i Ruiz s'encarava de manera definitiva el matx. El mateix camí va seguir el segon quart de joc, amb gols de Vila, en superioritat, Bello, també en jugada d'home de més, que posaven el 6-0 en el lluminós. Llavors arribà el primer gol dels visitants, que de seguida va tenir resposta per part de Ramos, que anotava el seu segon, aconseguint els de Tarragona arribar a la meitat del partit amb 7-2.

Després del canvi de camp, festival golejador, com si les defenses no existissin, doncs en vuit minuts es van veure una dotzena de gols, 7-5 pels de Peirón. Els de casa anotats per Ramos, tres, Masplà, dos, i Sala i Pérez. El darrer període va seguir un camí similar, però sense tanta exageració golejadora, empat a tres gols, els bagencs signats per Ramos, dos, i Bello.

Victoria important per deixar endarrere els dos darrers llocs de la classificació després de la sanció federativa al CN Minorisa B de dos punts i pèrdua del partit de la primera volta a la ciutat imperial per alineació indeguda.

Arbitratge a càrrec de JC Colominas i JM Castillo. Van assenyalar cinc exclusions a jugadors locals per set i un penal als tarragonins.

Parcials: 4-0, 3-2, 7-5, 3-3.

CN Minorisa B: J Sala, X Ramos 7, R Solernou, J Vila 1, M Puerta, I Ruiz 1, B Bello 2, A León 1, E Masplà 2, T Sala 2, L Pérez 1, C Jodar i L Villaró.

CN Tàrraco: J Tortosa, D Garcia, A Morató 5, J Monton, J Vientemilla, O Roman, A Cirera, S Sumou, R Garcia, L Mora 4, J Romero i B Carrasco.